Santuari de La Bovera

labovera.cat

Associació de Dones Mare de Déu de la Bovera

Com cada any, a la segona quinzena del mes de maig, l’Associació de Dones de Guimerà organitza una trobada per fer un dinar a la Bovera, oberta a totes les dones sòcies o no. Al mateix temps aquest dia la Junta cobra la quota anual a les associades.

La trobada comença amb una pregària a la Mare de Déu i també es reciten algunes poesies dedicades a la Verge. A continuació es puja al cambril per adorar a la Mare de Déu mentre se li canta el seu Goig.

Al dinar d’enguany hi han assistit 46 persones, predisposades a gaudir del dia des del primer moment. El menú ha consistit amb una amanida, una fideuada i pastís de postres, tot ben regat amb aigua, vi, cava i cafè. En acabar es va fer entrega d’un detall a cada assistent, un test decorat amb “decoupage”.

Aquest any hi va haver una col·laboració inesperada i especial. En Manel Bosch, de ca l’Ulldebou, ens va amenitzar el dinar amb música i la sobretaula amb un karaoke que va animar els assistents, la majoria va acabar ballant i cantant. Inoblidable.  Gran detall per part d’en Manel.

Volem donar les gràcies a totes les Juntes que han passat durant aquest 21 anys, per les que hi són i per les que no hi són, que sense aquesta constància no hagués estat possible ser on som.

Desitgem que per molts anys més ens puguem anar trobant i gaudint de les diverses activitats que es facin.

Ho hem fet el millor que hem sabut i hem posat molta il·lusió perquè tot sortís bé.

LA JUNTA

Presidenta: Elisa Zoroa Linares
Vicepresidenta: Matilde Florensa Armengol
Tresorera: Magda Monyart Llort
Vocal: Ma. Rosa Castillo Gascón
Secretària: Josefina Roca Fontanet

30 de maig de 2024