Santuari de La Bovera

labovera.cat

En record de Mn. Szymon

Al nostre estimat Mossèn Simó ( Szymon ) que va estar entre nosaltres des del 2011 fins el 2019, va deixar una empremta d’amistat profunda amb la seva alegria de bon fer que el caracteritzava.
Religiós profund amb la tasca encomanada per Jesús i la Verge Maria, aquí especialment de la Mare de Déu de la Bovera on li tenia un gran fervor junt amb la de Czestochowa, de la seva Polònia natal.
Tot i estar amb unes altres parròquies destinat, no deixava de recordar els anys viscuts entre nosaltres i venia a visitar-nos molt sovint.
El dia 9 de Març del 2023 el poble on estava destinat, Cornudella de Montsant (Tarragona ), lliurà la seva ànima al Senyor.
No va voler demostrar el dolor de la malaltia que patia ( la gent que el coneixíem sabem que mossèn Simó va voler arribar a la mort com el patiment de Jesucrist a la creu ).
El dia 9 de Març del 2024, a l’Ermita de la Bovera, vam celebrar una missa funeral per la seva ànima, coincidint amb el primer any del seu traspàs a la glòria del senyor.
El patronat de la Mare de Déu de la Bovera, la parròquia de Santa Maria i tot el poble de Guimerà, estem agraïts per tots els anys i moments viscuts entre nosaltres.
Des del cel, prega per nosaltres Simó.

Manel Bosch Bonet

18 de març de 2024